D’entrada, donar la benvinguda a un grup de docents que s’incorporen a una universitat sembla bufar i fer ampolles.

Tanmateix, quan la persona que et fa una formació inicial et parla de que aquell curs que tu pensaves que s’iniciava el 23 de setembre resulta que comença a preparar-se avui i que tens un timing diguem-ne que intens entendreu que l’empresa no és precisament  fàcil.

És per això que per a la Unitat Tecno Didàctica és una de les formacions que considerem fonamentals. Entrar i que et demanin (plans docents, cronogrames, activitats d’aprenentatge, etc.) a vegades angoixa. Tot i així, des d’avui també saben que compten amb un equip de professionals que els recolçaran en el disseny d’activitats, en la creació de recursos (vídeos, tutorials, locucions, etc) o en sistemes d’avaluació, entre d’altres. A partir d’ara disposen del suport d’unes persones que els ajudaran a plantejar tant la seva docència semipresencial com presencial.

Us deixem l’enllaç de la presentació per si voleu saber-ne més…. Presentació al nou professorat TCM