Tot just fa un any, a la convenció del Tecnocampus, vam explicar els projectes que teníem en ment de cara al curs 2012/2013 on hi destacàvem l’inici de la transformació cap a la Tecnocampus Digital Factory. Quan tot just arrenca el curs 2013/2014, podem dir que ja és una realitat.

Els tres eixos que donen sentit a la TDF són la Innovació docent, la producció de continguts i la gestió de plataformes digitals, que es tradueixen en tres grans unitats de treball: la unitat tecno-didàctica, la unitat de continguts digitals i la unitat TIC.

Tecnocampus Digital Factory

Aquest any doncs, l’afrontem amb el repte de seguir contribuint a la innovació docent en tota la oferta formativa del Tecnocampus a través de l’acompanyament, el suport i la formació TIC i TAC; de fer realitat més programes en formats no presencials i semi presencials; de seguir al capdavant de l’oferta de cursos massius online i en obert (MOOC); i de produïr, publicar i difondre continguts en obert.