Les novetats audiovisuals esdevenen cada dia més importants en la comunicació. No cal dir que  disposem de menys temps per dedicar-nos a entendre i comprendre com actuen altres éssers d’altres cultures i societats,  per això, necessitem actualitzar-nos i posar-nos al dia conjuntament, per adquirir plenament el coneixement de la actual societat.

Les eines que disposem actualment per assolir aquests coneixements son els recursos audiovisuals. El PreFest vol esdevenir una mostra del poder actual que te la imatge i el so en mans dels professionals del sector, aquest dijous 30, divendres 31 i 1 de juny.

 

DIJOUS 30 DE MAIG

  • INAUGURACIÓ 17:15 h al Auditori del Tecnocampus

A càrrec de la Meritxell Civil i David Minguillón

  • NOVES TENDÈNCIES I TÈCNIQUES AUDIOVISUALS, 17:30h  al Auditori del Tecnocampus

Visionat de diferents projectes de noves tendències audiovisuals a càrrec de Javi Moreno de Disualstudio que acompanyarà amb una presentació de projectes de  diversos estudis..

Javi Moreno és un professional del Motion Graphics que ha realitzat treballs de tours virtuals, grafismes  i modelat 2D/3D, vídeo corporatiu, videoclips musicals i fotografia.

  • SESSIÓ STEAMPUNK 18:45 al Auditori del Tecnocampus

Bloc de curtmetratges de duració màxima de 90 minuts programats pel col·lectiu Hotel Elèctric sobre la temàtica Steampunk. Prèviament al passi de curts hi haurà una presentació sobre aquest gènere tant particular a càrrec de Jesús González cofundador del col·lectiu de cinema Hotel Elèctric.

  • JOAN SAFONT IN LIVE, 20:15 h al Auditori del Tecnocampus

Masterclass de fotografia a càrrec del fotògraf Joan Safont. Un repàs a les millors fotografies de natura i retrat.

Joan Safont és un professional de la fotografia des de fa 40 anys.  Especialitzat en moda i retrat, però també a experimentat en altres camps.

DIVENDRES 31 DE MAIG

  • SESSIÓ STEAMPUNK 17:30 al Auditori del Tecnocampus

Bloc de curtmetratges de duració màxima de 90 minuts programats pel col·lectiu Hotel Elèctric sobre la temàtica Steampunk. Prèviament al passi de curts hi haurà una presentació sobre aquest gènere tant particular a càrrec de Jesús González cofundador del col·lectiu de cinema Hotel Elèctric.

  • PROJECTES TECNOCAMPUS 19:00h al Auditori del Tecnocampus

Projecció de treballs finals de Grau en Audiovisuals i altre projectes realitzats per estudiants del Tecnocampus. Tots els treballs estaran preparats prèviament pels seus autors.

  • VIDEO MAPPING 22:00h al Foyer del Tecnocampus

Descripció de l’activitat: Projecció de vídeo mapping a l’interior del Foyer a càrrec de Joan Nieto on exposarà el seu projecte final de grau.

  • DJ SET + VISUALS 22h al Foyer del Tecnocampus

DISSABTE 1 DE JUNY

  • GIMCANA EN FAMILIA,  de les 10 del matí fins a les 14 hores.

Descripció de l’activitat: Gimcana audiovisual pels més petits a les instal·lacions del Tecnocampus. L’activitat consisteix a gravar un clip de vídeo de duració màxima d’un minut amb càmera de mòbil o càmera de fotos digital. Per crear aquest clip hi haurà diferents sets per crear aquesta mini pel·lícula.

Objectiu: gravar una peça audiovisual de duració màxima d’un minut per tal d’aprendre els diferents passos que s’han  de tindre en compte a l’hora de produir una pel·lícula.

Bases:

–       Les gravacions han de ser a través d’un telèfon mòbil o dispositiu capacitat per enregistrar imatges. La qualitat no és el factor que més puntua en el concurs.

–       La peça audiovisual ha de realitzar-se a través dels diferents sets de la gimcana.

–       La originalitat és el que conta per guanyar

–       En tot els punts de la gimcana hi haurà persones de suport a l’activitat que s’ha de realitzar.

–       La millor peça audiovisual guanyarà una càmera de fotos digital que hauran d’estar finalitzades abans de les 12h del migdia per tal de fer un tria de les millors.

–       Les obres finalistes es projectaran a la sala de graus a les 13h del migdia on es donarà el veredicte de la obra guanyadora.

Inscripcions:

Tota família participant haurà de dirigir-se al stand de punt 0 de la plaça del TCM per rebre un carnet que tindrà 5 espais en blanc que es segellaran a mesura que es vagin superant els punts de gimcana.

Un cop finalitzat s’ha de tornar al punt 0 per entregar el carnet i la peça audiovisual.

Proves de la gimcana:

–       Prova 1: elecció d’un gènere cinematogràfic i esbós del guió tècnic.

  • Material: llapisos o bolígrafs i paper.

–       Prova 2: creació dels títols de crèdit (inici i final).

  • Material: retoladors/colors, cartolines o fulls, tisores i pega (material fungible).

–       Prova 3: gravació del guió de la pel·lícula.

  • Material: diferents elements per poder ajudar i facilitar a gravar la història.

–       Prova 4: doblatge o inserció de veus

–       Prova 5: exportació de material i edició amb l’ajuda d’un professional.

  • Material: sala mac i pen drives (que es tornen al punt 0 al entregar el material