La UTD (@utd_tcm)es posa el xandall per posar-se a treballar i ajudar als professors a aconseguir el millor resultat en la competició per la millor posició en les optatives del Grau en Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació, i és que, aquestes darreres setmanes, la UTD s’ha fet carreg de la gravació i edició de les diferents optatives que s’ofertaran per als estudiants d’aquest Grau, de les quals els alumnes de 3er curs hauran d’escollir quines es cursaran finalment.

No ha estat una tasca fàcil ni per nosaltres ni per als professors ja que havíem de crear un producte audiovisual que no superés els 2 minuts de llargada, sense excepcions, i en el qual els alumnes puguin trobar suficient informació per saber de que anirà la matèria. A partir d’aquí cada professor ha hagut de deixar volar la seva imaginació per aconseguir el millor resultat i col·locar-se entre els escollits.

Així doncs, després de dos setmanes treballant intensament, ja podeu veure al nostre perfil de Vimeo les diferents propostes d’optatives que han fet els professors del Grau en Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació.

Aquí us deixem l’àlbum amb totes les optatives.