Aquest matí s’ha dut a terme la primera “Convenció TecnoCampus” on les diferents àrees i serveis del Tecnocampus han exposat el present i el futur dels seus projectes.

Des de la Unitat Tecno-Didàctica, hem volgut destacar la continuïtat dels projectes que estem duent a terme, amb algunes de les dades recollides en la valoració del curs passat, així com plantejar els tres principals eixos del futur més proper en el que el creixement d’aquesta unitat cap a una Factoria Digital, comença a prendre forma.

Els tres eixos principals són:

  1. La innovació Docent: a) Amb el desplegament de nous programes formatius i amb el seu creixement en l’àmbit de la formació permanent, b) Amb l’avaluació interna de processos i metodologies per a millorar el model i c) L’organització de la xarxa de capital cognitiu establint un portal de recursos oberts.
  2. La producció audiovisual: a) Amb la millora en la qualitat de les peces, b) Amb l’augment de produccions multimèdia, i c) Amb l’exploració de nous formats, apostant tant per projectes multiplataforma com per narratives  crossmedia o transmèdia.
  3. Els serveis interactius: a) Amb la millora en la dinamització de plataformes digitals i b) Amb la gestió integral de la xarxa de recursos i del serveis Social Media.

A continuació ús deixem la presentació usada en la sessió d’avui.