Masterclass de Samuel Aranda a Fotografía Documental

Samuel Aranda guardonat amb el World Press Photo l’any 2012, va impartir ahir una masterclass a l’assignatura de Fotografia Documental, conduïda pels professors Joan Safont i Cristofol Casanovas.

Arribava al Tecnocampus amb pas decidit i sense dubtes i preníem contacte en un matí plujós, mostra de qui apareixia era un testimoni fidel de la realitat mundial, grisa i enterbolida.sm01

sm03

World Press Photo 2011

Un cafè previ i una xerrada curta, intensa, amigable … ens indicava que la masterclass seria més que una exposició.

sm05

Aranda ha cobert durant 15 anys els conflictes i els moviments socials per tot el món, la migració i la actual i sempre temàtica dels refugiats per tot el món. Una mirada particular i clara sobre un mon global i difós.

sm02

Ha treballat pel New York Times, en Orient  Mig i Africa i ha estat documentant sobre Pakistan, Líban, Iemen, Colòmbia, China, etc.

Ha publicat a Natioanl Geographyc, Sunday Times Magazine, Stern, Le Monde i El Pais Setmanal.

sm04

Ha estat una xerrada interessant i distesa amb els alumnes i professors assistents. Finalment ha fet una rápida visita al TCM on li hem pogut mostrar les sinergies creades pels nostres investigadors i s’ha interessat per la história del Telmag, tant per les repercusions polítiques com tecnológiques del projecte.
sm07

Carles Paul

Publicat per Carles Paul

Carles Paul Recarens es doctorand en electrodinámica relativista en el departament de enginyeria elèctrica a la UPC amb Ricard Bosch. És Eurostars Technical Expert, Màster Oficial en Historia de la Ciència per la UAB, Màster Oficial en Física i Matemàtica Aplicada per la UPC i Llicenciat en Ciències Físiques per la UB. Diploma de guitarra i solfeig i diploma de Fotografia. Ha realitzat ponències sobre Física Multimèdia i Enginyeria de la Qualitat en el VI Congres Universitari de innovació educativa de les ensenyances tècniques i sobre Realitat Virtual en el 10 congres internacional de prevenció i riscos laborals. Fins ara ha impartit les assignatures de Física, Càlcul Infinitesimal, Àlgebra, Energies Alternatives, Electrònica, Electromagnetisme, Sistemes Mecànics, Mecànica de Materials, Multimèdia, Animació per Ordinador, Animació i Realitat Virtual, Fotografia Documentalista, La Ciència en el Mon Audiovisual.Ha impartit conferencies sobre Energies Alternatives, Llum i làser, Einstein i la relativitat, Navegació espacial i el Canvi Climàtic. Es membre professional de AAAS (American Associtation for the Advancement of Science).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *