La formació semi-presencial, també anomenada B-Learning pel seu origen anglès: Blended Learning, consisteix en un model d’aprenentatge mixt, prenent el més interessant tant de la formació presencial com de l’aprenentatge no presencial.

L’aposta del Tecnocampus per aquesta modalitat d’aprenentatge, s’ha traduït en una oferta formativa diversa tant en estudis de grau com de màster en els àmbits de l’empresa, el turisme i la salut.

Concretament, en l’àmbit d’empresa, el Grau en administració d’empreses i gestió de la innovació, ha desplegat ja el seu segon curs en aquesta modalitat. Pel que fa als estudis de turisme, ja s’està treballant en el disseny i implementació del Màster Universitari en Gestió de Destinacions i Equipaments d’Oci i Turisme que s’iniciarà al setembre d’aquest mateix any. Finalment, en l’àmbit de la salut, també s’està treballant en l’implementació en modalitat semi-presencial del Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) i del Màster en Cronicitat i Dependència, ambdues titulacions amb inici al setembre de 2012.

En tot aquest procés d’ innovació docent, des de la Unitat Tecno-Didàctica seguim treballant al costat dels coordinadors, docents i estudiants facilitant l’introducció de les TIC en tots els àmbits acadèmics, creant materials didàctics, teixint una xarxa de capital cognitiu i aportant l’experiència i el coneixement necessaris per a l’èxit d’una modalitat que, en paraules d’un dels estudiants del Grau en ADE i GI, Jordi Bernal, és “la forma més adient d’aprendre”.