Tel. +34 93 702 19 59 formaciopermanent@tecnocampus.cat

L’emprenedoria ha nascut com a resposta creativa davant èpoques de crisi per convertir-se en una necessitat en el volàtil mercat actual. Una necessitat que va més enllà de “crear una empresa”, i pensar a crear projectes on la innovació és el pilar central, i el coneixement del mercat i els seus riscos les teves armes per aconseguir l’èxit.

Però per ser emprenedor no hi ha prou amb desitjar-ho, ni tan sols amb provar-ho. Es tracta d’una inversió, i per tant has de tenir els coneixements adequats pel triomf.

Si tens l’esperit i vols ser emprenedor… aquesta és la recepta en 5 passos que et proposem al TecnoCampus.

1 – Informa’t sobre el nostre màster

 

L’objectiu del nostre Màster Universitari en Emprenedoria i Innovació és desenvolupar les habilitats dels potencials emprenedors per pensar de forma creativa, i donar el corpus de coneixement que permeti aplicar aquesta creativitat a una empresa de forma efectiva.

Des d’una perspectiva interdisciplinària, aquest Màster posa el focus en l’anàlisi dels processos d’innovació, així com en la seva avaluació i gestió.

En altres paraules: si vols emprendre en les millors condicions, aquí et proporcionem les eines i el know-how.

Trobaràs tota la informació detallada a la presentació del Màster.

2 – Apunta’t!

 

Fes-ho! Aquest Màster està orientat tant a potencials emprenedors amb un projecte al cap, com a empresaris que volen crear una nova empresa, o dur a terme innovacions a una ja existent.

Al llarg dels 60 crèdits ECTS, adquiriràs:

  • Eines per identificar, crear i desenvolupar oportunitats de mercat mitjançant la creativitat i la innovació.
  • Habilitats de lideratge i direcció.
  • Capacitat per obtenir i gestionar els recursos i mitjans necessaris per comercialitzar idees i productes.
  • Competències essencials per encetar iniciatives i projectes amb expectatives d’èxit.
  • Capacitat per gestionar i liderar amb eficàcia tant la creació de noves empreses com la de noves línies de negoci dins empreses ja existents.
  • Coneixements per desenvolupar negocis en mercats globalitzats i multilingües.
  • Habilitats per treballar en equips autogestionats.

3 – Aprofita i desenvolupa el teu projecte amb ajuda

 

Dos caps pensen millor que un. Parlar i explicar les teves idees és tan enriquidor com escoltar les dels altres. Sobretot quan els altres són empresaris o emprenedors com tu, o experts reconeguts en innovació.

I això és just el que trobaràs cursant aquest Màster.

Envolta’t de companys que són professionals i innovadors com tu, relaciona’t amb el professorat, comparteix els teus coneixements i beneficia’t del dels altres.

En aquest Màster tindràs l’oportunitat de bastir com cal el projecte que portes al cap, i estaràs molt més a prop de fer-lo realitat.

4 – Presenta el teu projecte al fòrum d’inversió privada

 

Al Màster Universitari d’Emprenedoria i Innovació no ens limitem a proporcionar-te el coneixement que et portarà a fer realitat el teu projecte: també et proporcionem les oportunitats.

Al llarg del tercer trimestre del Màster, escollim els millors projectes per tal que puguin accedir al Fòrum d’Inversió Privada. Treballa dur, utilitza la teva creativitat per bastir un projecte innovador, i nosaltres t’ajudarem a preparar una presentació que sedueixi a potencials inversors.

5 – Forma part del programa incubadora de projectes

 

La Incubadora és un dels espais més valuosos del TecnoCampus. Un ecosistema professional on empreses per constituir o en el seu primer any de vida poden créixer en un entorn dinàmic i amb els serveis i infraestructures ideals per encetar un projecte real.

La Incubadora disposa de 21 oficines, sales de reunió comunes, un espai de vending i una àrea de lleure, en un entorn integrat amb tres escoles universitàries, el centre tecnològic Eurecat, un centre de negocis i un centre de congressos. És per això un focus d’atracció per moltes StartUps que volen aportar solucions innovadores en el mercat tecnològic, i troben aquí el lloc ideal per néixer.

Un cop finalitzis el Màster, i amb el teu projecte ben treballat al llarg del curs, tindràs l’oportunitat de formar part del nostre programa Incubadora de Projectes, accedint a l’espai de la Incubadora per fer realitat, per fi, aquella idea en la qual portes treballant tant de temps i tants esforços hi has dedicat.

I es que el nostre Màster no té vocació de títol per penjar al CV. Es un Màster pensat per proporcionar totes les eines pràctiques que facin realitat els projectes innovadors que la nostra societat necessita.

Si el teu respon a aquesta descripció… segueix aquests 5 passos, apunta’t al Màster, i fes realitat les teves idees!